Holsekerdalen 24

Bør Snoezelen-tilbodet i kommunen samlast i Holsekerdalen 24? Sei meininga di før levekårsutvalet skal behandle saka på nytt 3. oktober.

Kulturkonsulent Annika Brandal, leiar for frivilligsentralen Inger Anne Dimmen og folkehelsekoordinator Kristine Dale med den nye brosjyren.

«Bli med, du også!». Det er tittelen på ein ny brosjyre vi har laga for å inkludere fleire i det frivillige arbeidet i Ulstein.

Saunes og Ulsteinvik

Representantar frå næringslivet har ei tid arbeidd med å etablere Ulstein næringsforum. Kommunestyret skal ta stilling til eit kommunalt bidrag til forumet.

Ein stolt og glad gjeng frå Ulstein, som vart kåra til årets beste MOT-ungdomsskule. F.v. Leon Romestrand, Gunhild Verås Grimstad, Mary-Ann Brandal, Knut Erik Engh, Marie Flatin og Torill Vågen Vattøy. Wenche Gjerde Sætre, ein av ungdomskulen sine MOT-coachar, var ikkje til stades.

– Eg er kjempestolt over at skulen vår får denne utmerkinga mellom 231 ungdomskular i heile landet. Det er godt jobba av heile gjengen, seier rektor Leon Romestrand.