Og sentrumsskulen har skaffa det største bidraget til aksjonen i fylket. Skulane våre har til saman skaffa godt over 200 000 kroner.

Bidrag til kunstutstilling

Sjølv utan bøsser på dørene: I 2020 er det sett ny rekord for TV-aksjonen i Ulstein!

Ulstein-samfunnet har gitt klart meir til TV-aksjonen i år enn i dei føregåande åra. Ulstein er kjerringa mot havstraumen, for resultatet i fylket og landet er det svakaste på fleire år.

Inkluderande, oppmuntrande, hjelpsame og står for eigne meiningar. Dette er noko av det som skildrar årets modige førebilete ved Ulstein ungdomsskule.

Bidrag til kunstutstilling

Alle som deltek er med i trekkinga av billettar til bowling, kino eller Ulsteinbadet.

Kommuneoverlegane kjem med tydeleg beskjed: Alle som kjem frå raude land skal i karantene og bruke munnbind på offentleg transport.

Ulstein kommune lanserer MinEigedom. Dette er ei kostnadsfri løysing til deg som innbyggar, der du 24/7 får sjå kva som er reigstrert på dine eigedomar.

Lag di eiga digitale bøsse og ver med i kampen mot plast i havet!

Kulturarrangement

Kultur- og aktivitetskalenderen «Det skjer i Ulstein» samlar Facebook-arrangement frå lokale arrangørar. Sjå kva som rører seg!

Ein sjuk person med skjerf

Vaksinen er spesielt viktig for menneske som har auka risiko for alvorleg influensasjukdom. Kontakt legesenteret for å bestille time.