Sjekk når helsestasjonen for ungdom har ope i sommar.

Velkomen til tidlegrøysting på Ulstein rådhus! Hugs legitimasjon med namn, fødselsdato og bilde.

Pengar

Skatteoppgjeret for dei fleste lønstakarar og pensjonistar er klart 20. juni 2019.

Viss du har tenkt å brenne bål jonsokaftan, må du sende skriftleg beskjed til brannvesenet seinast 20. juni.

Gratulerer til Trondheim kommune, som vann Innovasjonsprisen 2019! Vi er svært stolte over å bli nominerte til prisen som ein av berre tre kommunar i landet.

Barn i alderen 11–13 år kan no melde seg på friluftsskulen i Ulsteinvik 1.–5. juli! Dette er eit flott tilbod i regi av Sunnmøre friluftsråd. Det kostar 500 kroner å vere med.

Få med deg kva saker dei folkevalde skal behandle i juni og juli.

Vi inviterer til dialog om ei mogleg testrute mellom Ulstein Arena og Høddvoll-området, langs Holsekervegen og Høddvegen. Vel møtt på Ulstein bibliotek 4. juni kl. 18!

Åtte parti stiller liste til kommunestyrevalet i Ulstein i 2019.

Ulstein kjem ut som den tredje beste av 58 norske kommunar i evalueringa Kommunekompasset.