Kvifor rusar ungdom seg, og kva skjer når dei gjer det? Det kan du lære meir om i denne månadens psykologtime på Ulstein bibliotek.

Avdelinga Inkludering og mangfald i Ulstein (IMU) ved leiar Lars Erling Bjåstad Hovlid er vinnaren av nyskapingsprisen. Gratulerer! 

Kl. 00.30 natt til tysdag stod sjøvatnet i Ulsteinvik 2,97 meter over sjøkartnullen. Vi har hittil ikkje registrert skader som følge av vatnet. 

Ung Arena Ulstein arrangerer forskjellige arrangement i vinterferieveka. Alt er gratis for ungdom frå 13–18 år!

Oppdatert 10. februar kl. 14.30: Frå natt til tysdag 11. februar er det venta ekstremt høg vasstand i området vårt. 

Kor skal den nye barnehagen i Hasund krins byggast? Det er ei av sakene kommunestyret skal avgjere 13. februar. Her ser du alle sakene i møtet. 
 


Ordførar Knut Erik Engh ber fylkespolitikarane halde fast på å bygge turveg mellom Haddal og Eiksund og oppgradere Selvågtunellen med bompengar som vart til overs frå Eiksundsambandet.

  
Den politiske og administrative leiinga i Ulstein og Herøy møtest 4. februar. Organiseringa av det politiske arbeidet og av helse- og omsorgstenestene er noko av det dei skal diskutere. 

Har du lyst til å vere med på UKM og treng hjelp? UKM Hareid og Ulstein i samarbeid med kulturskulane på øya inviterer til fleire workshopar. 

No kan du søke ferievikariat hos oss. Legg inn ein søknad seinast 1. mars!