Dersom du har sagt ja til at banken din automatisk skal opprette efaktura, må du passe på viss du betalar reikningar for andre.

Flø krins kom på topp når det gjeld oppmøtet ved det førre kommunestyrevalet.

I år får dei fleste veljarane i Ulstein ein SMS med lenke til valkortet sitt. Med valkortet på mobilen har du det lett tilgjengeleg når du skal røyste.

Siste veka før skulestart er det gratis grunnkurs i kajakk i Eiksund for ungdom!

Sjekk når helsestasjonen for ungdom har ope i sommar.

Velkomen til tidlegrøysting på Ulstein rådhus! Hugs legitimasjon med namn, fødselsdato og bilde.

Pengar

Skatteoppgjeret for dei fleste lønstakarar og pensjonistar er klart 20. juni 2019.

Gratulerer til Trondheim kommune, som vann Innovasjonsprisen 2019! Vi er svært stolte over å bli nominerte til prisen som ein av berre tre kommunar i landet.

Vi inviterer til dialog om ei mogleg testrute mellom Ulstein Arena og Høddvoll-området, langs Holsekervegen og Høddvegen. Vel møtt på Ulstein bibliotek 4. juni kl. 18!

Åtte parti stiller liste til kommunestyrevalet i Ulstein i 2019.