Sjekk når helsestasjonen for ungdom har ope i sommar.

Velkomen til tidlegrøysting på Ulstein rådhus! Hugs legitimasjon med namn, fødselsdato og bilde.

Pengar

Skatteoppgjeret for dei fleste lønstakarar og pensjonistar er klart 20. juni 2019.

Gratulerer til Trondheim kommune, som vann Innovasjonsprisen 2019! Vi er svært stolte over å bli nominerte til prisen som ein av berre tre kommunar i landet.

Vi inviterer til dialog om ei mogleg testrute mellom Ulstein Arena og Høddvoll-området, langs Holsekervegen og Høddvegen. Vel møtt på Ulstein bibliotek 4. juni kl. 18!

Åtte parti stiller liste til kommunestyrevalet i Ulstein i 2019.

Ulstein kjem ut som den tredje beste av 58 norske kommunar i evalueringa Kommunekompasset.

Ulstein, Trondheim og Fjell er nominerte til Kommunal- og moderniseringsdepartementets innovasjonspris for 2019.

Vi har ei rekke Stikk UT!-turar i Ulstein.

Har du lyst å gjere ein innsats for å rydde i nærmiljøet?  Her finn du oppskrifta.