Oppdatert 10. februar kl. 14.30: Frå natt til tysdag 11. februar er det venta ekstremt høg vasstand i området vårt. 

Kor skal den nye barnehagen i Hasund krins byggast? Det er ei av sakene kommunestyret skal avgjere 13. februar. Her ser du alle sakene i møtet. 
 


Ordførar Knut Erik Engh ber fylkespolitikarane halde fast på å bygge turveg mellom Haddal og Eiksund og oppgradere Selvågtunellen med bompengar som vart til overs frå Eiksundsambandet.

  
Den politiske og administrative leiinga i Ulstein og Herøy møtest 4. februar. Organiseringa av det politiske arbeidet og av helse- og omsorgstenestene er noko av det dei skal diskutere. 

Har du lyst til å vere med på UKM og treng hjelp? UKM Hareid og Ulstein i samarbeid med kulturskulane på øya inviterer til fleire workshopar. 

No kan du søke ferievikariat hos oss. Legg inn ein søknad seinast 1. mars!

Vi vil ha med reiselivsbedrifter, kulturnæringa, gründerar og personar som vil starte kommersiell reiselivsverksemd til verkstadsamling for  å utvikle og forbetre reiselivet i regionen.

 

Kor skal den nye barnehagen i Hasund krins byggast? Det er eit av spørsmåla levekårsutvalet skal uttale seg om 29. januar. 

– Vi inviterer ungdom til idéverkstad på Bell Ungdomsklubb. Bli med på å lage verdens beste UKM, seier dei unge arrangørane Rebecca og Silje. 

– Det er svært gledeleg at Kleven Verft no har landa ein avtale om sal av verftet til ein aktør som tenker industrielt og langsiktig, seier ordførar Knut Erik Engh.