Martin Gundersen Lundgren (34) har hatt si første veke som ny bibliotekleiar ved Ulstein bibliotek.

Laurdag 20. november er Ulstein kulturskule tilbake med 12-konserten på Ulstein bibliotek.

Gratis inngang. Vel møtt!

Psykologtimen

Onsdag 3.november kl 19 er framtidstru tema for psykologtimen.  Kommunepsykolog Tomas Brandal Myklebust har invitert ein gjest til samtale, Thomas Fjeldvik Peterson.

Gratis inngang. Velkommen!

Kom i gang med jobbsøking ved å opprette CV i Webcruiter.

Webcruiter er verktyet som Ulstein kommune brukar til rekruttering. I dette innføringskurset vil ha hovudfokus på det tekniske, men vi set òg av tid til spørsmål og individuell rettleiing.

Vil du bli vår nye bibliotekleiar? Søknadsfrist: 24. oktober.

Utlysinga finn du på Webcruiter.

Torsdag 30. september klokka 19 flyttar Ulstein kyrkje temakvelden sin til Ulstein bibliotek, når Helge Simonnes kjem for å presentere den nye boka si, «Trump, Gud og kirken».

Bookbites har blitt oppgradert. NB: Alle må alle installere app-en på nytt. App-en er no klar i Apple App Store og på Google Play.

13. september er det stortings- og sametingsval i Noreg. På valdagen kan du røyste i andre etasje på Ulstein Arena, eller i krinsane.

Biblioteksystemet har vore i ordinær drift igjen frå 29. juni.

Det meste skal no fungere normalt.

• Nokre bestillingar kan ha blitt sletta
  • Somme lån har ikkje blitt registrert innlevert.

Biblioteket

Vi er gradvis i ferd med å utvide opningstidene.